Bergaya gojes cun melecun sepantas 5 minit dengan baju kurung Agung

Baju kurung agung ini adalah baju kurung tanpa gosok yang menggunakan material Luxury Korean Moss Printed. Bila pakai rasa sejuk dan selesa sangat-sangat. 

Baju kurung Agung ini menjadi kegilaan geng-geng cikgu dan kakitangan kerajaan kerana mereka tidak perlu menghabiskan masa dengan menggosok baju lagi. Bukan itu jer tau, cutting baju kurung inspirasi Riau nie dah diuji berkali-kali untuk hasilkan perfect cutting. Bila kita pakai kan, nampak elok jer terletak kat badan, takdelah nampak macam baju pinjam. Yang paling best, cutting baju nie membuatkan kita nampak lagi kurus dan langsing. Dahla baju nie patuh syariah, memang tak melekap kat badan dan tidak jarang. Sebab tulah, cikgu-cikgu dan geng kakitangan kerajaan suka sangat-sangat dengan baju kurung Agung nie. 

Baju kurung Agung nie Nursing dan wudhu friendly tau, ibu-ibu menyusu jangan risau yer, boleh jer nak melaram dengan baju kurung cantik tak payah gosok ni. Ada saiz dari S hingga 5XL, jadi memang takde masalah la kalau nak bergaya sedondon dengan adik beradik, bff atau dengan kawan-kawan sekerja.

Jom kita tengok gambar-gambar cikgu-cikgu dan kakitangan kerajaan melaram gojes cun melecun dengan baju kurung Agung ni.

sedondon cikgu
Bestnyer cikgu-cikgu ni melaram sedondon ramai-ramai kan
Selalunya 25 minit jugak la nak bersiap pergi kerja. Sejak ada baju nie, nak keluar terus sarung jer
Cantiknyer cikgu-cikgu nie pakai baju kurung agung
Guru besar pun pakai baju kurung agung jugak

Baju kurung tanpa gosok - bergaya sepantas 5 minit

Serius la baju kurung agung ni tak payah gosok, ingat kena gosok. Nampak eksklusif macam kena gosok pulak.
bff sedondon
Bestnyer pakai sedondon dengan bff
bff
Tengok cutting kurung Agung nie, terletak elok jer bila dipakai kan
Bff4
Seronoknyer bila dapat bff sekepala
Makanak
Best yang amattt dapat pakai sedondon dengan mak. Tak payah nak tunggu raya 😃
5xl
Sis-sis nie pakai saiz S & 5XL
  • Cantik
    Cantiknyer sis nie 🤩 bertambah2 cantik bila pakai baju kurung tak payah gosok 😊
    agung8
    Walaupun tak gosok tapi tetap nampak cantik & ayu, kan?
    Sedondon
    Wahh… Seronoknyer pakai sedondon ramai-ramai. Uolls pernah tak pakai sedondon dengan kawan2 mcm ni?
    agung56
    harga mampu milik hanya RM79 jer. Seronoknyer cikgu dapat bergaya dengan baju baru

Ukuran Baju Kurung Agung

Oleh sebab cutting baju kurung Riau ni kita dah buat banyak kali uji kaji supaya dapat menghasilkan perfect cutting untuk uolls. Jadi, uolls ambik jer saiz yang biasa pakai, kalau biasa pakai saiz M, ambik jer M. Jangan ambik S, nanti kan, tak muat lak. Kita dah buat ukuran berdasarkan ukuran sebenar supaya apabila kita pakai memang cantik jer terletak di badan.

Ukurankrg
Ukuran

Baju kurung Agung ada poket tersembunyi di kiri & kanan baju 

Nak tengok corak-corak terbaru? Klik sini sekarang sebelum sold out 😭A

No posts found!

Like fb pages
Like our fb pages
ig
Follow us